Helikids

Bli støttemedlem

logo medlemmer

Bli støttemedlem du også!

Som støttemedlem hos Helikids får du følgende gaver i tillegg til å gløre noe godt for barn og unge med livsbegrensende tilstander;

- Meldemskort

- Pilotmerke med Helikids logo (brodert tøymerke)

- Innbydelse til opplevelsesdag med helikoptertur og grilling;

Som støttemedlem får du mulighet til å invitere med deg to venner/ familie med en spennende og hyggelig dag med helikopterflyving og grilling. Dette vil garantert falle i smak for store og små! Dagen vil arrangeres et sted på østlandet iløpet av høsten 2013. Tid og sted vil opplyses nærmere. Pris vil bli ca. 400 per. person.                                

                           

Du kan enkelt bli støttemedlem ved å sende Helikids til 2090, da vil du belastes kr 200,- på din telefonregning. Eller du kan overføre kr 200,- til vår konto: 1503.31.21561. Ved overføring til konto må beløpet merkes med mailadresse eller tlf nr. slik at vi kommer i kontakt med deg.                             

Velkommen som støttemedlem!

Helikids arbeide

Helikids er en uavhengig, frivillig organisasjon som jobber for å gi gode opplevelser til syke barn og unge.

Vårt mål er å kunne tilby gratis helikopterturer til alvorlig/kronisk syke og skadede barn og ungdom. Deres nærmeste familie vil også bli invitert med på turene som er ment for å gi disse personene et kjærkomment avbrekk fra en hverdag bestående av sykdom og sykehusopphold.

Helikopterturene vil bli kombinert med litt mat og drikke og hyggelig samvær. Forhåpentligvis vil deltakerne kunne glede seg både før og i lang tid etter den luftige opplevelsen. Vi i Helikids vet at det er mye "medisin" i gode opplevelser, og en tur i helikopter er noe de aller fleste er svært begeistret for.

På sikt drømmer vi å kunne kombinere flyvingen med andre skreddersydde opplevelser, f.eks å lande ved et ridesenter, go-cart bane, et idyllisk spisested og liknende.

Org.nr: 009990.18610

Donasjon

Helikids er avhengig av økonomisk støtte fra privatpersoner og bedrifter for å kunne tilby en drømmedag til flest mulig innenfor den aktuelle målgruppen.

Støtt oss ved å donere et valgfritt beløp til kontonr: 1503.31.12561

Eller du kan enkelt donere kr 200,- ved å sende Helikids til 2090. Du vil da få status som støttemedlem.

Ta gjerne kontakt hvis du har andre idèer for hvordan du/dere kan hjelpe Helikids arbeide.

I våre vedtekter er det bestemt at minst 80% av de innsamlede midler skal gå til det faktiske formålet, de resterende økonomiske midler vil benyttes i forbindelse med markedsføring ol.

Kontakt Helikids:                                                                                                                                                                 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                                                                                        Tlf: +47 920 88 278