Helikids

Om Helikids

Helikids er en uavhengig og frivillig organisasjon, stiftet 14.10.2012. Vi ønsker å benytte vår fritid til å jobbe for å kunne tilby et lite lyspunkt i hverdagen til noen som virkelig fortjener det.

Det er så altfor mange barn og unge som må tilbringe store deler av sin oppvekst på sykehus pga. sykdom eller skade. Dette er selvfølgelig krevende både for de unge og for deres nærmeste, og det vil ofte være tunge perioder med operasjoner og behandlinger. Vi vil gjerne tilby flest mulig av disse personene en drømmedag med helikopter i fokus. På litt sikt håper vi å kunne tilby skreddersydde turer hvor vi flyr til et spennende sted hvor våre passasjerer kan delta i morsomme aktiviteter slik som hesteridning, go-cart, golf, aking, restaurantbesøk osv.

Ved å glede seg til en slik tur håper vi å kunne gi en ekstra motivasjon til de unge og deres nærmeste, slik at de kan ha noe konkret å glede seg over og se fram til gjennom de tunge periodene.

Helikids er hovedsaklig basert på frivillig innsast fra oss initiativtakere, og dermed vil det aller meste av innsamlede midler gå direkte til det egentlige formålet. Noe utgifter vil det selvfølgelig være i forbindelse med markedsføring osv, men vi etterstreber å holde disse utgiftene minimale. I tillegg er det bestemt i våre vedtekter at minst 80% av innsamlede midler skal gå til helikopterturene.

Helikids arbeide

Helikids er en uavhengig, frivillig organisasjon som jobber for å gi gode opplevelser til syke barn og unge.

Vårt mål er å kunne tilby gratis helikopterturer til alvorlig/kronisk syke og skadede barn og ungdom. Deres nærmeste familie vil også bli invitert med på turene som er ment for å gi disse personene et kjærkomment avbrekk fra en hverdag bestående av sykdom og sykehusopphold.

Helikopterturene vil bli kombinert med litt mat og drikke og hyggelig samvær. Forhåpentligvis vil deltakerne kunne glede seg både før og i lang tid etter den luftige opplevelsen. Vi i Helikids vet at det er mye "medisin" i gode opplevelser, og en tur i helikopter er noe de aller fleste er svært begeistret for.

På sikt drømmer vi å kunne kombinere flyvingen med andre skreddersydde opplevelser, f.eks å lande ved et ridesenter, go-cart bane, et idyllisk spisested og liknende.

Org.nr: 009990.18610

Donasjon

Helikids er avhengig av økonomisk støtte fra privatpersoner og bedrifter for å kunne tilby en drømmedag til flest mulig innenfor den aktuelle målgruppen.

Støtt oss ved å donere et valgfritt beløp til kontonr: 1503.31.12561

Eller du kan enkelt donere kr 200,- ved å sende Helikids til 2090. Du vil da få status som støttemedlem.

Ta gjerne kontakt hvis du har andre idèer for hvordan du/dere kan hjelpe Helikids arbeide.

I våre vedtekter er det bestemt at minst 80% av de innsamlede midler skal gå til det faktiske formålet, de resterende økonomiske midler vil benyttes i forbindelse med markedsføring ol.

Kontakt Helikids:                                                                                                                                                                 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                                                                                        Tlf: +47 920 88 278